Aktører

NYT fra CFU - til dansklærerne

Materialefremvisning d. 24. februar. 

Vi har planlagt en materialefremvisning af de nyeste materialer fra CFU og læremidler fra forlagene d. 24. februar. Fremvisningen vil bliver virtuel og vi vil forløbe fra kl. 14.30 – 16.45. 

Vi har opdelt den i afdelinger, og har sat 45 min. af til hver afdeling. Det giver følgende tider 

Indskoling fra 14.30 – 15.15 

Mellemtrin fra kl. 15.15 – 16.00 

Udskoling fra kl. 16.00 – 16.45 

Fremvisningen vil tage ca. 30 min., og der vil så være 15 min. til at stille spørgsmål omkring materialerne.  

Vi laver fremvisningerne som videoer, der efter mødet vil blive lagt på nettet. I vil modtage et link til dem, så hvis der er et materiale, I lige skal se igen, kan I gense videon. Skulle der være nogle af jer som ikke har mulighed for at deltage, kan I se videoen, når det passer jer.  

Hvis der skulle opstå spørgsmå, vil der være en spørgetime d. 8. marts kl. 14.30  - 15.30, men I er selvfølgelig altid velkomne til at skrive eller ringe til Martin. 

Links til materialefremvisningen og spørgetimen vil I modtage på mail et par dage inden møderne.  

I kan også henvende jer til Martin, hvis I har spørgmål / forespørgsler til Skolemessen/Læringsfestivallen som er online i år. 

D. 1. – 4. marts afholdes Skolemessen og Læringsfestivallen som en samlet online festival. Der vil hver dag fra kl. 12 – 17 være mulighed for at tilslutte sig gratis til udstillingens oplæg eller besøge de forskellige forlag og få en snak med dem. Du kan også købe adgang til konferncen og høre de spændende konferenceoplæg. Læs mere om programmet, og om hvordan du tilmelder dig her https://www.laeringsfestivalonline.dk/ 

 

Del siden

Indlæser...

Seneste tweet fra

@globalhouseDK

Folkene bag

Om os

Materiale

Nyheder

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg

M: 27 900 111

> Skriv til os