Kurser

Online samarbejde

Lærerkursus

Lærerkursus torsdag d. 16. november kl. 15-17 i online samarbejde

På kurset vil Lisbeth Kodal, eTwinning ambassadør, introducere og vise mulighederne i Twinspace. Twinspace er den virtuelle samarbejdsplatform, som er tilgængelig for eTwinning projekter.

Derudover vil Charlotte Duun, Global House, introducere de nye online samarbejdsprojekter, der er i ASEF. ASEF et samarbejde mellem Europa og Asien på flere forskellige niveauer blandt andet uddannelse. På uddannelsesniveauet er en af grundstenene ClassNet Online Collaborations, hvor der udbydes en række projekter indenfor forskellige kategorier såsom culture, science, history ect.

Alle deltager skal være registret på eTwinning, så der inden kurset kan blive lavet et øve-projekt i Twinspace. Hvis man ikke er tilmeldt på eTwinning, kommer Charlotte gerne ud og hjælper med at blive tilmeldt. Charlotte kan kontaktes på chdu@sonderborg.dk eller 27900120.

Global House vil gerne udbyde tre online samarbejdsprojekter gennem ASEF. Det Our famous explorers, Colonizing the world og Imperial's footprint, derfor søger vi efter klasser, som vil deltage i projekterne.

Foreløbig dagsorden:

  • Kort introduktion til eTwinning og Twinspace
  • Hands-on arbejde i TwinSpace
  • Introduction til ASEF ClassNet Online Collbarations
  • Bordet rundt- gode ideer og input til international online projekter

 

Sted: Jyllandsgade 36, mødelokale 2a

Tilmelding her 

 

 

 

Del siden

Indlæser...

Seneste tweet fra

@globalhouseDK

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg

M: 27 900 111

> Skriv til os