Arrangementer

Tidlig Tysk

Indskolingen

Information vedr. fondsansøgning til Mærsk, for at understøtte Tidlig Tysk.

Et samarbejde mellem Aabenraa-, Sønderborg- & Tønder Kommuner samt UC Syd.

Vi har søgt om midler til at understøtte tyskundervisningen på folkeskolerne i Sønderborg Kommune fra Mærskfonden.

Med fondsmidlerne vil vi i samarbejde med UC Syd tilbyde kompetenceudviklingsforløb for 17 undervisere i indskolingen, med fokus på begynderdidaktik i skoleåret 2019/2020. 

I 2020/2021 vil vi tilbyde to kompetenceudviklingsforløb. Et hold for ca.10 lærere på mellemtrinnet, hvor fokus vil være på flersprogsdidaktik samt et hold for ca.18 lærere i udskolingen, hvor fokus vil være på interkulturel kommunikation.

I samarbejde med Aabenraa og Tønder Kommuner arrangerer vi en fælles temadag, hvor tyskundervisere gives mulighed for at videndele og hente inspiration hjem i egen praksis. Vi faciliterer 3 fælles temadage i alt. En i 2020, 2021 og 2022.

Ydermere har vi søgt midler til at udvikle læremidler samt systematisere og didaktikere eksisterende læremidler, som skal være tilgængelige via EMUs hjemmeside.

Vi vil også arbejde på at udvikle nogle evalueringsmaterialer, som tyskundervisere kan anvende for at afdække elevernes niveauer, så resultaterne kan bruges til at målrette undervisningen yderligere.

Kompetenceudviklingsforløb for tyskundervisere (læs mere her)

Netværksmøde for vejledere og tyskundervisere på tværs af Aabenraa, Sønderborg og Tønder Kommuner ligger d.30. april kl.15-17 på VUC i Åbenrå. Program følger men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu!

Klik på dette link for at se læseplan for tidlig tysk i Sønderborg Kommune

 

 

Del siden

Indlæser...

Seneste tweet fra

@globalhouseDK

Folkene bag

Om os

Materiale

Nyheder

Vil du vide mere

Kontaktpersoner

Jyllandsgade 36
6400 Sønderborg

M: 27 900 111

> Skriv til os